UUDISRAKENTAMINEN JOENSUU

Uudisrakennus kustannustehokkaasti ja kokemuksella

Palvelemme joko avaimet käteen -periaatteella, jossa asiakas saa meiltä kaikki rakennusalaan liittyvät palvelut tai vaihtoehtoisesti osaurakkana, jolloin asiakas päättää itse mihin vaiheeseen haluaa työt tehtävän. Toteutamme työt alusta loppuun huolellisesti ja kustannustehokkaasti, joko sovittuna urakkana tai tuntiperusteisena laskutuksena. Anna alan ammattilaisten rakentaa niin omakotitalot, paritalot, autotallit, varastot, loma-asunnot ja hallirakennukset. Tutustu lisää palveluihimme, toimialueenamme on Joensuu ja koko Itä-Suomi.

Yksilölliset rakennusratkaisut

Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Tarvittaessa hoidamme rakennussuunnittelun sekä tarjoamme myös käteviä ja yksilöllisiä rakennusratkaisuja. Hoidamme uudisrakennustyön joko täysin valmiiksi tai haluamaasi vaiheeseen asti. Kauttamme saat myös eri työvaiheet yksittäin. Käytämme vain laadukkaita, hyväksi havaittuja rakennusmateriaaleja, ja kauttamme hoituvat myös LVI- ja sähkötyöt. Ammattitaitoiset rakentajamme takaavat laadukkaan, pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen.

Hanki toiveita ja tarpeita vastaava koti, autotalli tai varasto
– mikä vain ammattitaitoista rakentamista vaativa kohde

Kun haaveissa on uusi koti, on tärkeää aloittaa kartoittamalla perheen asumisen tarpeet sekä budjetti. Uudisrakentamisen avulla saat taatusti haaveitasi vastaavan lopputuloksen eikä huolena ole vanhojen rakennuksien haasteita, edellisten asukkaiden valitsemia laattaratkaisuja, saati remontoimatta jääneitä vanhoja pintoja. Suunnittelussa on siis otettava huomioon tilan koko, mieluisin sijainti, rakentamisen ajankohta, toteutustapa sekä rahoitus. Kun rakennutat toiveiden, tarpeiden ja resurssien mukaisesti, saat aina itseäsi miellyttävät tilaratkaisut. Kun lähivuosien muuttuvat tarpeet on ennakoitu ajoissa, et tarvitse muuttoa tai remonttia vähään aikaan. Meiltä aina toiveidesi mukainen uudisrakennus!

Tontti ja perustukset asiantuntijan avustuksella

Tontin ominaisuudet määrittävät rakennuksen suunnittelua. Merkitystä on esimerkiksi niin maaston muodolla, pohjaveden korkeudella kuin tontin puustolla. Kauttamme järjestyy kaikki rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat ja valvonnat, ja saat myös neuvoja lupahakemusten tekemiseen. Huolehdimme myös säädöksistä ja määräyksistä puolestasi. Voit luottaa osaamiseemme rakennus- ja rakennekuvien, valvontatöiden, LVI- ja sähkösuunnitelmien, energiatodistusten, perustussuunnitelmien sekä sisustus- ja värisuunnitelmien kanssa. Voimme auttaa suunnittelussa jo tontin hankkimisen yhteydessä ja varmistaa vankalla osaamisella, että kaikki onnistuu alusta lähtien.

Rakennuspalvelut asiakaslähtöisesti

Meiltä saat ammattitaitoista ja tehokasta rakennuspalvelua. Toimintaperiaatteemme on, että teemme työt aina laadukkaasti, huolellisesti ja siten, että lopputulos on viimeistelty. Noudatamme ennalta sovittuja aikatauluja ja suunnitelmia yhdessä tehdyn sopimuksen mukaisesti. Kuuntelemme myös kaikkia toiveita rakennusvaiheen aikana ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet. Lopputuloksena viimeistelty uudisrakennus, joka täyttää kaikki tarpeet.

Anna ammattilaisten auttaa – olemme luotettava kumppani

Tutustu lisää toteuttamiimme projekteihin referenssit-sivun kautta. Tekemästämme työstä saat kotitalousvähennyksen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa työt aina laadulla ja luotettavasti. Toimimme Joensuun sekä koko Itä-Suomen alueella – ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!