PERUSTUSTYÖT JOENSUU

Perustustukset vankalla ammattitaidolla 

Palvelumme lähtökohtana on tarjota mahdollisimman vaivattomasti vahva ja mittatarkka perustus kaikille asiakkaillemme. Toteutamme perustustyöt niin omakotitaloihin, mökkeihin, varastoihin kuin autotalleihin. Palvelemme Joensuussa ja koko Itä-Suomen alueella – kerro meille tarpeesi, me toteutamme!

Perustustyöt kerralla kuntoon

Perustukset ovat koko talon rakennuksen tärkein työvaihe, joten ne tulee hoitaa erityisellä huolellisuudella. Perustusten tulee kestää tarvittava rasitus sekä soveltua perustusten päälle tulevaan rakennelmaan. Perustusta on lähes mahdotonta tai todella vaikea korjata jälkeenpäin, kun rakennus on jo perustusten päällä. Jälkeenpäin korjaaminen tulee myös väistämättä todella kalliiksi. Kauttamme hoidat perustukset pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Tontti rakennuksen mukaan

Voimme auttaa suunnittelussa jo hyvissä ajoin ennen tontin hankintaa tai sen hankkimisen yhteydessä. Varmistamme hyvässä yhteistyössä, että kaikki onnistuu toiveidesi mukaisesti alusta lähtien. Ennen tontin ostoa on oltava varma, että halutunlainen talo tai muu rakennelma voidaan rakentaa tontille. Rakennushankkeessa tontti määrittää rakennuksen suunnittelua, sillä on otettava huomioon paljon niin rakentamiseen kuin asumisympäristöön liittyviä seikkoja asemakaavamääräyksistä maankäytön rajoituksiin. Kun hyödynnät alusta asti asiantuntijan apua, varmistat tontin soveltuvuuden rakennushankkeeseesi ja vältät turhaa työtä!

Kokonaisvaltaista palvelua

Huolehdimme säädöksistä ja määräyksistä puolestasi. Kauttamme järjestyy kaikki rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat ja valvonnat, ja saat myös neuvoja lupahakemusten tekemiseen. Voit luottaa osaamiseemme rakennus- ja rakennekuvien, valvontatöiden, LVI- ja sähkösuunnitelmien, energiatodistusten, perustussuunnitelmien sekä sisustus- ja värisuunnitelmien kanssa. Anna ammattilaisten hoitaa perustustyöt Joensuussa ja muualla Itä-Suomen alueella – ota yhteyttä!

Yrityksemme toteuttaa huolella:

 • Pilariperustukset
 • Harkkoperustukset
 • Valusokkeliperustukset

Kauttamme hoituvat tämän lisäksi:

 • Perustussuunnitelmat
 • Viranomaiskatselmusten tilaamiset ja rakennuspaikkojen mittaukset
 • Linjapukkien tekemiset
 • Vesijohtojen ja runkoviemäreiden tuomiset
 • Maansiirtotyöt ja maa-ainesten kuljetukset
 • Ulkopuoliset routaeristeet ja sisäpuolen pystyeristeet
 • Sisäpuoliset maan täytöt ja tiivistykset
 • Radonputkistot
 • Patolevyt ja listat
 • Salaoja- ja sadevesijärjestelmät
 • Pihatyöt

 

Remonttipalvelut myös avaimet käteen -toteutuksena

Palvelemme joko avaimet käteen -periaatteella, jossa asiakas saa meiltä kaikki rakennusalaan liittyvät palvelut tai vaihtoehtoisesti osaurakkana, jolloin asiakas päättää itse mihin vaiheeseen haluaa työt tehtävän. Perustusten lisäksi rakennamme niin omakotitalot, paritalot, autotallit, varastot, loma-asunnot ja hallirakennukset. Toteutamme työt asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, joko sovittuna urakkana tai tuntiperusteisena laskutuksena.

Aina luotettavaa palvelua niin yksityisille kuin yrityksille

Noudatamme etukäteen sovittua suunnitelmaa sovituista aikatauluista lähtien, ja otamme huomioon kaikki asiakkaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Palvelemme niin yksityisiä rakentajia kuin yrityksiä. Ammattitaitoiset rakentajamme varmistavat laadukkaan ja huolellisesti tehdyn lopputuloksen.

Pyydä tarjous – Joen kodin rakentajat Oy toteuttaa!

Yrityksemme sijaitsee Joensuussa, ja toteutamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut ammattitaidolla Itä-Suomen alueella. Tekemästämme työstä saat kotitalousvähennyksen. Anna rakennusalan ammattilaisten hoitaa projektit alusta loppuun – niin perustukset kuin muutkin rakentamisen palvelut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!