RAKENNUSPALVELUT

Laadukasta ja luotettavaa rakennuspalvelua myös avaimet käteen -periaatteella

Joen Kodin Rakentajat Oy on täyden palvelun rakennusalan yritys Joensuussa. Teemme työt joko tunti- tai urakkatyönä, osaurakoina tai avaimet käteen -periaatteella. Toimimme laadukkaasti ja luotettavasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Palvelemme ammattitaidolla niin yksityisiä rakentajia kuin yrityksiä. Tekemästämme työstä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Kun haluat ammattilaisen avuksesi Joensuussa tai muualla Itä-Suomen alueella – ota yhteyttä!

Uudisrakentamista kaikkien tarpeiden mukaisesti

Tarjoamme uudisrakentamisen palveluja aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon. Tarvittaessa hoidamme myös rakennussuunnittelun sekä tarjoamme käteviä ja yksilöllisiä rakennusratkaisuja. Teemme työn joko aivan valmiiksi viimeistä yksityiskohtaa myöten tai haluamaasi vaiheeseen asti. Kauttamme saat myös uudisrakentamisen eri työvaiheet yksittäin. Rakennamme niin omakotitalot, autotallit, varastot, loma-asunnot kuin hallirakennukset kustannustehokkaasti. Näiden lisäksi kokeneet rakentajamme toteuttavat myös myyntikohteita omatuotantona. Takaamme laadukkaan, pitkäikäisen ja kestävän lopputuloksen.

Saneeraustyöt ammattitaidolla

Meiltä saat monipuoliset remonttipalvelut viimeisimmällä ammattitaidolla. Toimintaperiaatteenamme on tehdä työt aina huolellisesti siten, että lopputulos on jokaista yksityiskohtaa myöten viimeistelty. Toteutamme omakotitalojen saneeraukset ja remontit pienistä kohteista isompiin kokonaisuuksiin. Teemme niin sisä- kuin ulkoremontit: kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, kattoremontit, ulkoverhoukset, lisälämmön eristykset, kalusteasennukset, huoneistoremontit ja toimistot. Meiltä hoituvat myös LVI- ja sähkötyöt.

Perustustyöt pitkällä kokemuksella

Perustukset ovat koko talon rakennuksen tärkein työvaihe. Huolellisesti rakennetut perustukset soveltuvat sekä perustusten päälle tulevaan rakennelmaan että kestävät kovaakin rasitusta. Perustuksia on lähes mahdotonta tai todella vaikea korjata jälkeenpäin, kun rakennus on jo perustusten päällä. Lähtökohtana on, että asiakas saa mahdollisimman vaivattomasti vahvan ja mittatarkan perustuksen.

Yrityksemme toteuttaa laadukkaasti:

 • Pilariperustukset
 • Harkkoperustukset
 • Valusokkeliperustukset

Kauttamme hoituu vaivattomasti myös:

 • Perustussuunnitelmat
 • Viranomaiskatselmusten tilaamiset ja rakennuspaikkojen mittaukset
 • Linjapukkien tekemiset
 • Vesijohtojen ja runkoviemäreiden tuomiset
 • Maansiirtotyöt ja maa-ainesten kuljetukset
 • Ulkopuoliset routaeristeet ja sisäpuolen pystyeristeet
 • Sisäpuoliset maan täytöt ja tiivistykset
 • Radonputkistot
 • Patolevyt ja listat
 • Salaoja- ja sadevesijärjestelmät
 • Pihatyöt

Laadukasta valvontaa ja suunnittelua

Kauttamme järjestyy kaikki rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat ja valvonnat. Meiltä saat myös neuvoja lupahakemusten tekemiseen. Voit luottaa osaamiseemme rakennus- ja rakennekuvien, valvontatöiden, LVI- ja sähkösuunnitelmien, energiatodistusten, perustussuunnitelmien sekä sisustus- ja värisuunnitelmien kanssa. Esimerkiksi perustussuunnittelu on kestävien perustusten tae ja vaatii todellista asiantuntijaa. Luotathan siis rakennusalan ammattilaiseen pitkäikäisen ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Kokonaisvaltaista palvelua saman katon alta

Ota yhteyttä! Joen Kodin Rakentajat Oy toteuttaa työt suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti Joensuussa sekä muualla Itä-Suomessa. Tutustu aikaisempiin projekteihin referenssit-sivustolla. Kerro rakennus- tai remonttitarpeistasi meille – autamme mielellämme!