Kattoremontti Joensuu

Pitkäikäinen ja viimeistelty katto nostaa kodin arvoa

Toteutamme kattoremonttien rakennustyöt alusta loppuun huolellisesti ja kustannustehokkaasti, joko sovittuna urakkana tai tuntiperusteisena laskutuksena. Palvelemme laadukkaasti ja luotettavasti asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti koko Itä-Suomen alueella. Kun haluat ammattilaisen hoitaman kattoremontin laadukkaasti Joensuussa tai muualla Itä-Suomen alueella – ota yhteyttä Joen Kodin Rakentajiin!

Kattoremontin avulla kohennat asumismukavuutta ja -turvallisuutta

Meiltä saat kattoremontit viimeisimmällä ammattitaidolla. Toimintaperiaatteenamme on tehdä työt aina huolellisesti siten, että lopputulos on jokaista yksityiskohtaa myöten viimeistelty. Kattoremontti hoituu kauttamme kätevästi halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Sen lisäksi että kattotyöt kohentavat talosi ulkonäköä ne nostavat kotisi arvoa. Katon huoltaminen vaikuttaa suorasti katon pitkäikäisyyteen, ja asianmukaisesti hoidettuna katto voi kestää useita kymmeniä vuosia.

Asiantuntevaa palvelua kartoituksesta kattourakkaan

Ennen tarjouksen esittämistä asiantuntijamme tarkastavat koko katon huolellisesti katteista tuuletukseen. Kuntokartoituksen avulla mahdolliset vauriot sekä remontin laajuus saadaan selvitettyä perinpohjaisesti. Perusteellisen kartoituksen jälkeen saat meiltä tarjouksen sekä valmiiksi tehdyn suunnitelman tulevasta kattourakasta. Remonttisuunnitelma tehdään ja aikataulutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kokonaisvaltainen remontti varmistaa laadun

Remontoimme niin peltikatot, tiilikatot kuin huopakatot ja toteutamme kattoremontit aina sovitun remonttisuunnitelman mukaisesti. Tarkistamme työnjäljen lopuksi yhdessä asiakkaan kanssa ja annamme remontista asennustakuutodistuksen. Siivoamme myös työmaan asianmukaisesti. Käytämme kattoremontissa vain parhaiksi testattuja ja todettuja rakennusmateriaaleja sekä huolehdimme kaikista yksityiskohdista ammattitaidolla. Kattoremontti on aina kannattava sijoitus, sillä esimerkiksi vahingon tai vaurion korjaamisen viivyttäminen voi nostaa remonttikustannuksia huomattavasti sekä vaikuttaa kodin turvallisuuteen. Katon kunto vaikuttaa myös sisäilmaan.

Luotettavat rakennuspalvelut niin yksityisille kuin yrityksille

Päällimmäinen tavoitteemme on korkea laatu ja luotettavuus. Palvelujamme käyttävät niin yksityiset rakentajat kuin yrityksetkin. Toteutamme työt suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti, ja pyrimme mahdollistamaan mahdollisimman vaivattoman työurakan. Tekemästämme työstä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Tutustu aikaisempiin projekteihin referenssit-sivuston kautta. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti – toteutamme kattoremontit Joensuussa ja koko Itä-Suomen alueella!