REMONTIT JOENSUU

Kaikki remonttipalvelut saman katon alta

Joen Kodin Rakentajat Oy tarjoaa luotettavia ja laadukkaita remonttipalveluita Joensuussa ja koko Itä-Suomen alueella. Toteutamme kokonaisuudet joko avaimet käteen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti pienemmät osakokonaisuudet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoidamme omakotitalojen saneeraukset ja remontit pienistä kohteista isompiin ammattitaidolla. Meiltä saat tarvittaessa kaikki rakennusalaan liittyvät palvelut saman katon alta. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset rakentajat kuin yrityksetkin. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Saneeraustyöt ammattitaidolla

Teemme niin sisä- kuin ulkoremontit: kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, kattoremontit, ulkoverhoukset, lisälämmön eristykset, kalusteasennukset, huoneistoremontit ja toimistojen muutokset. Haaveiletko uusista keittiön kaapeista, välitilojen laatoista tai parketin vaihdosta? Kun on esimerkiksi kattoremontin aika, kartoitamme ensin katon kunnon sekä muut tarvittavat toimenpiteet ja suunnittelemme aikataulun. Kartoituksen jälkeen teemme sinulle tarjouksen. Hoidamme laadukkaasti niin pienet pintaremontit kuin isommatkin kokonaisuudet. Kauttamme hoituvat samalla myös LVI- ja sähkötyöt.

Kylpyhuoneremontti, WC-remontti tai saunaremontti

Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen, WC-tilan tai saunan kotiin tai mökille. Kylpyhuoneremontti tai WC-remontti on iso investointi, ja jo siksi suunnitteluun kannattaa panostaa. Remonttia suunnitellessa on suositeltavaa ottaa huomioon koko perheen tarpeet ja budjetti. Tarpeiden ja toiveiden mukainen tila helpottaa arkea sekä mahdollistaa esimerkiksi säilytystilan lisäämisen. Uudistaminen onnistuu myös erilaisilla pinnoitusmenetelmillä tai laattojen, hanan ja altaan vaihtamisella. Näin uusi ilme syntyy näppärästi ja nopeasti!

Nosta kotisi arvoa tai lisää asumisviihtyisyyttä

Kerralla huolella kunnostettu koti lisää asumismukavuutta sekä nostaa kodin arvoa. Kodin remontoiminen voi tulla ajankohtaiseksi myös silloin, kun muutat uuteen asuntoon eivätkä edellisen omistajan sisustusratkaisut miellytä, pinnat ovat vanhentuneet tai niitä ei ole pitkään aika uudistettu tai on tapahtunut vesivahinko. Yhtä kaikki, remontti on aina kannattava sijoitus, sillä esimerkiksi vahingon korjaamisen viivyttäminen voi nostaa remonttikustannuksia huomattavasti. Nykyaikaiseksi remontoitu koti on myös helpompi myydä, ja todennäköisemmin siitä saa paremman hinnankin. Kotia on tärkeä huoltaa säännöllisesti.

Asiakasystävällistä ja kokonaisvaltaista palvelua

Meiltä saat ammattitaitoista ja tehokasta remonttipalvelua. Toimintaperiaatteemme on, että teemme työt aina laadukkaasti, huolellisesti ja siten, että lopputulos on viimeistellyn näköinen pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Noudatamme sovittuja aikatauluja ja etukäteen tehtyjä suunnitelmia. Kuuntelemme myös kaikkia toiveita rakennusvaiheen aikana, ja pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Luota rakennusalan ammattilaisiin pitkäikäisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Tilaa kartoituskäynti 

Olemme luotettava kumppani. Tutustu lisää toteuttamiimme projekteihin referenssit-sivun kautta. Suunnitellaan remontti yhdessä, teemme niin pienet uudistukset kuin kokonaisvaltaiset remontit. Yrityksemme sijaitsee Joensuussa, ja toimimme koko Itä-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi!